fbpx

Цієї ночі на Сході України є нові жертви боїв

Суспільство 15:57, 25.05, 2014

Радник глави МВС підтверджує наявність жертв унаслідок бою в ніч на неділю на Сході України, але їхньої кількості поки що не уточнює.

Унаслідок боїв у зоні антитерористичної операції на Сході України в ніч на неділю є загиблі, йдеться в заяві радника міністра внутрішніх справ України Станіслава Речинського. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У зоні антитерористичної операції бої були протягом ночі та ранку. Деталі щодо кількості загиблих поки що невідомі", — сказав С. Речинський на брифінгу в Будинку уряду в Києві.

На уточнююче запитання журналістів про кількість жертв радник глави МВС відповів, що "жертви невеликі".

Зазначимо, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив у суботу, що під час атаки бойовиків на блок-пост сил антитерористичної операції в Слов'янську загинули двоє українських правоохоронців, ще четверо поранені. "Під час атаки бойовики використовували, крім автоматичної зброї, міномети та гранатомети. Унаслідок бойового зіткнення атаку було відбито. З боку українських силовиків двоє загиблих, четверо поранених", — написав він на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Водночас прес-служба Нацгвардії повідомила, що внаслідок нападу на підрозділ Національної гвардії у Слов'янську Донецької області в суботу ввечері загинув один військовослужбовець Нацгвардії і ще двоє були поранені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: