fbpx

Цьогоріч рекордна кількість франківських школярів писала ЗНО з української мови

Суспільство 16:23, 23.05, 2019

23 травня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури на базі 20 закладів загальної середньої та професійної освіти м. Івано-Франківська.

Для участі в тестуванні з цього навчального предмета в Івано-Франківську зареєструвалася рекордна кількість учасників – 4698 (у 2018 році було 4441 учасників), адже цього року державну підсумкову атестацію з української мови та літератури, математики та історії у формі зовнішнього оцінювання проходять і учні професійно-технічних закладів та студенти коледжів, пише Фіртка.
 
Явка учасників була високою – 98%. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 315 аудиторіях пунктів тестування забезпечували 792 залучені особи. Всі учасники зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури ретельно працювали над завданнями, використовуючи в повному обсязі на наданий час.

На виконання сертифікаційної роботи з української мови і літератури відведено 180 хвилин. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: