fbpx

Цьогорічне "АртПоле" обійшлось без гучного гуляння

Культура 10:52, 14.07, 2014

В с. Уніж Городенківського району завершилась міжнародна мистецька лабораторія "Artpole.if"

Цього року захід тривав 5 днів, протягом яких розваги були не надто гучними, але програма була достатньо насиченою. І хоча організатори очікували на більшу кількість відвідувачів, провести мистецьку лабораторію таки вдалось.

Нагадаємо, що цьогорічна тема АртПоля – кордони і орнаменти, яка спрямовувала митців у відповідне русло.

Відвідувачі мистецької лабораторії долучались до створення арт-об'єктів та брали участь у перфомансах, які презентували митці з усіх куточків України. І дорослі, і діти брали участь у еко-майстер-класах. Акустична майстерня казки зацікавила не лише дітлахів, а й їхніх батьків.

Протягом перших вечорів на малій сцені глядачі могли переглядати відеопоезію з фестивалю Cyclop та документальні фільми фестивалю Docudays UA та кінематографістів об'єднання Babylon' 13.

Просто неба проходили інтерактивні лекції та дискусії на наболілу тематику –​ Крим та Донбас. Учасники намагались дискутувати не в політичному, а в мистецькому контексті у взаємозв'язку з історичними подіями.

Протягом останніх двох днів програму доповнили мультимедійні проекти та музичні виконавці.

З-поміж цьогорічних "експериментів" була лабораторія шуму. 

 

 

Фото користувачів соцмережі Facebook: Юрія Шушкевича, Поліни Городинської (у рамках фестивалю відеопоезії CYCLOP), Юлії Солдатової та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: