fbpx

ЦВК зареєструвала революціонера "Хіміка" кандидатом по франківському округу

Політика 13:53, 18.09, 2014

Центральна виборча комісія зареєструвала Михайла Бойчука, більш відомого широкому загалу як Хімік, кандидатом в нардепи по 83-у виборчому округу з центром в Івано-Франківську.

За повідомленням ЦВК, Михайло Бойчук – тимчасово не працюючий, безпартійний, самовисуванець. Освіта у Михайла Бойчука – загальна середня.

Нагадаємо, під час Революції гідності Хімік відповідав за безпеку наметового містечка на Вічевому майдані в Івано-Франківську. Був одним з ініціаторів штурму і підпалу будівлі УСБУ в Івано-Франківській області. Згодом був неодноразово помічений у місті із захопленою в СБУ зброєю. Брав участь у так званій люстрації прикарпатських чиновників.

Найбільш одіозною була спроба Хіміка прогнати з івано-франківського центрального ринку підприємця-регіонала Ігоря Халаменду та повернути ринок громаді міста. Під час штурму офісу ТОВ "Торговий сервіс", що орендує ринок, Хімік змусив тодішнього директора підприємства Ігоря Дутку під дулом автомата стати на коліна. З офісу "Торгового сервісу" прибічники Хіміка винесли чимало речей, в тому числі й шкіряну куртку депутата міської ради, власника ринку Ігоря Халаменди. 

1

Раніше КУРС повідомляв, що кандидатом в народні депутати по 83-у виборчому округу утретє поспіль зареєстровано 66-річного пенсіонера Володимира Тітова. Кандидатом від "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка по 83-у виборчому округу висунуто депутата Івано-Франківської обласної ради Володимира Чорноуса.

Також про намір балотуватися по 83-у виборчому округу заявляли бійці батальйону "Айдар" Андрій Грималюк, котрий висуватиметься від ВО "Свобода", та Петро Шкутяк, про підтримку котрого повідомила політична партія "Сила людей".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: