fbpx

Турок, який взяв у заручники жінку на Прикарпатті, чекатиме вироку у СІЗО

Суспільство 11:00, 16.07, 2018

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід 34-річному громадянину Туреччини, який у п'ятницю, 13 липня, захопив у заручники мешканку села Вікно Городенківського району.

Як писав КУРС, іноземець-нелегал приставив українці ножа до горла і взяв її у заручниці, аби змусити жінку вийти за себе заміж. Чоловіка, який захопив заручницю, знешкодили за лічені секунди, але спецоперації передували 8-годинні перемовини. 

Його підозрюють у ч.1 ст. 147 КК України (захоплення або тримання особи як заручника з метою спонукання родичів затриманого, державної або іншої установи, підприємства чи організації, фізичної або службової особи до вчинення чи утримання від вчинення будь-якої дії як умови звільнення заручника).

Розглянувши всі обставини та матеріали, а також врахувавши можливі ризики, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного, громадянина Республіки Туреччина, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення грошової застави, інформує прес-служба Івано-Франківського міського суду.

У разі доведення вини чоловікові загрожуватиме від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: