fbpx

"Творча криївка" готується до 12-го заїзду військових на відпочинок. ФОТО

Стиль життя 11:31, 15.04, 2015

86 учасників бойових дій вже пройшли реабілітаційний курс у "Творчій криївці" на Прикарпатті. Усього відбулось 11 заїздів, під час яких військові відпочивали від війни, знайомились із Прикарпатським краєм та займались творчістю.

"Роботи з 1-6 заїздів було представлено на виставці "Творча Криївка в Дземброні" в грудні минулого року. Виставка проходила в Києві в вільному просторі "Смартвіль". Згодом шість робіт з цієї виставки помандрували за кордон, взяти участь у виставці "Донбас. Війна і мир" в Лондоні, в Британському Парламенті. Три роботи було куплено там. Три інші роботи купили в Києві, дві ми подарували тим, хто нам допомагає… Роботи, створені під час 7-11 заїздів, чекають на те, щоб стати перед очима відвідувачів галерей", – діляться організатори "Творчої криївки".

Минулий 11 заїзд проходив у селі Криворівня. 

"Катання на конях, співанки Калини (жительки далекого присілку Багни), прогулянки в горах, сніги першого квітня, зустріч з дітками, екскурсія музеями Верховини та Криворівні, бесіди з отцем Іваном, волейбол, теніс, басейн, сноуборди… Учасник УПА Микола Потяк, Криворівнянська самооборона… Сучасний Івано-Франківськ, таке тепле місто. Насичені дванадцять днів  дякуємо всім, хто зробив їх такими!"  відгукуються організатори про минулий заїзд.

Організатори "Творчої криївки" наголошують, що існування проекту можливе лише завдяки допомозі усіх людей, кому не байдужий стан наших військових. На проведення 12 заїзду не вистачає коштів, тому звертаються до всіх небайдужих з проханням про матеріальну допомогу. 

Приватбанк Віталіна Маслова
5168 7556 1054 0243 (безготівкові витрати)
5168 7572 8483 4605 (оперативні витрати)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: