fbpx

"Творча Криївка" планує театральну резиденцію для ветеранів АТО на Прикарпатті

Стиль життя 12:11, 12.01, 2019

"Творча Криївка" розпочинає новий масштабний проект, в якому у ветеранів АТО буде можливість заглибитися в одне з мистецтв, відчути себе актором, режисером, письменником, кіносценаристом, художником чи мистецтвознавцем.

Про це повідомила команда “Творчої Криївки” у соцмережі facebook.

“Мистецькі резиденції Творчої Криївки” – унікальний по своїй суті проект, що дозволить талановитим атовцям самореалізуватися в художній, літературній, театральній та кінематографічній сферах. Атовці зможуть виступити в спектаклі, знятися в кіно, знайти себе в літературі та мистецтві”, – зазначає актор та учасник АТО Олег Шульга.  

Першою відбуватиметься театральна резиденція.

“Для неї ми шукаємо 12 бійців та волонтерів, які готові за допомогою мистецьких засобів документального театру поділитися зі світом своїми історіями”, – додає керівник проекту “Театральна резиденція для бійців та волонтерів” Олег Шульга.

Прийом анкет-заявок на участь у театральному проекті триває до кінця січня. Охочі можуть заповнити форму за посиланням >>.

Для організації театральної резиденції бракує коштів, тож організатори закликають долучитись небайдужих.

“Всьому свій час. Тому вже зараз ми маємо думати про завтрашній день. І шукати кошти для старту проекту. Приєднуйтесь! Разом ми зможемо! Як мінімум, поширте пост. Щоб знайти тих, хто допоможе стартувати проекту. Хлопці та дівчата пройшли війну і мають отримати шанс відчути життя з іншого боку! Автори проекту вже знайшли свій шлях в кіно, театрі, літературі та образотворчому мистецтві. Тепер ми хочемо допомогти іншим. Тим, хто пройшов крізь горнило війни і має отримати свій шанс на мирне життя…” – кажуть організатори.

Зацікавлені у підтримці проекту та співпраці можуть написати на адресу tvorchakryivka@gmail.com або в приватні повідомлення у facebook Яні Сингаєвській чи Березі Бетулі (Bereza Betula Alba).

Команда проекту  ветерани та волонтери:

1

Віталіна Маслова, засновниця “Творчої Криївки”, художниця, художній терапевт, автор комплексної методики реабілітації “творча реабілітація”

Береза Бетула (Bereza Betula Alba) 

Олег Шульга – актор, учасник АТО, керівник театральної резиденції;

Василь Піддубний Stiven Roberts – письменник, редактор, учасник АТО, керівник літературної резиденції;

Патрік Орішко Patrik Orishko – письменник, актор, працівник кіновиробництва, керівник кіносценарної резиденції;

Яна Сингаєвська – волонтер (допомога армії), адміністратор проекту.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: