fbpx

"Tyco Electronics" хоче розпочати будівництво другої черги заводу на території Хриплинської промзони

Суспільство 15:46, 25.10, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обговорив із керівництвом "Tyco Electronics" перспективу розширення виробництва.

Зараз місцеве керівництво підприємства розглядає питання будівництва другої черги заводу на території Хриплинської промзони. Про це повідомив Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбук.

Наразі проект чекає на погодження в центральному офісі "Tyco Electronics".

"Сподіваємось, його доцільність буде визнана і в Івано-Франківську з'являться нові цехи потужного виробництва. На сьогодні на "Tyco Electronics" працює 900 осіб, а завдяки новим потужностям зможуть працевлаштувати ще близько 500 людей. Зі свого боку місто сприятиме розширенню підприємства та допомагатиме з дозвільними документами. Ми шукаємо усі можливі варіанти та перспективи співпраці з бізнесом, який працює в нашому місті",  повідомив Руслан Марцінків.

Довідка: На ринку Івано-Франківська підприємство функціонує з 2008 року. І було чи не першим масштабним інвестиційним проектом, започаткованим тут. 

"Tyco Electronics" спеціалізується на виготовленні джгутової провідникової продукції для іноземних автомобілів, серед яких і преміум класу. Неодноразово підприємство ставало найкращим у своїй галузі за оцінкою якості продукції на місцевих та світових конкурсах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: