fbpx

Тисменицькі школярі змагалися у подоланні перешкод та вогневій підготовці

Суспільство 17:10, 12.05, 2016

У Підпечерівській школі відбувся перший етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Цьогоріч учасниками Гри стали "рої" – команди 20 загальноосвітніх навчальних закладів Тисмениччини.

"Сокіл" ("Джура") – це комплексні змагання, які мають на меті виховання підростаючого покоління в дусі національних традицій та української історії, формування патріотичних почуттів та військово-спортивних навичок, якими повинен володіти справжній Захисник Вітчизни.

Юнаки та дівчата під керівництвом виховників демонстрували свою підготовку у різноманітних конкурсах, серед яких: "Візитка", історична вікторина, "Добре діло", індивідуальні дії у складі строю, туристична смуга перешкод, вогнева підготовка, змагання з фізичної підготовки та вправності у виконанні вправ – перетягування канату, метання предметів у ціль. 

Компетентне оцінювання забезпечила суддівська колегія під керівництвом методиста районного методичного кабінету відділу освіти Василя Римчука та вчителя фізичної культури і Захисту Вітчизни Михайла Мельника.

Трійця переможців виглядає так: І місце – Підпечерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце – Липівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – Підліська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Команда-переможець представлятиме Тисменицький район на відповідних обласних змаганнях, що відбуватимуться 17-19 травня на базі спортивно-оздоровчого туристичного центру міжнародного співробітництва дітей та юнацтва Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді в селі Рибне Тисменицького району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: