fbpx

Тисменицькі школярі знову допомогли воїнам-патріотам

Суспільство 17:26, 09.12, 2014

12 тисяч гривень вдалося зібрати тисменицьким школярам під час проведеної благодійної акції. За ці кошти вже закупили зимовий військовий верхній одяг – 10 теплих курток, які передали воїнам, які захищають Україну на передовій.

Вже вдруге у Тисменицькій спеціалізованій школі з поглибленим вивченням окремих предметів проходив ярмарок із продажу домашньої випічки. Тиждень тому, розповіла директор навчального закладу Марія Люта, завдяки учителям та учням за підтримки батьків у школі проведено ярмарок домашньої випічки. Діти молодших, середніх класів та старшокласники охоче зголосилися вдруге продавати і купувати смаколики власного приготування.

Тож спільними зусиллями вдалося зібрати для допомоги військовим значну суму – 12 тисяч гривень. Оскільки на календарі грудень, одразу вирішили за ці кошти купити зимовий військовий верхній одяг. З цією пропозицією звернулися до голови правління ВАТ "Хутрофірма "Тисмениця" Івана Артемовича, який одразу ж погодився допомогти. За тиждень він особисто завітав до школярів, щоб передати новенькі, фактично ще з-під швейної машинки куртки для військових – добротні, теплі, зручні, пошиті працівниками підприємства. Цей верхній одяг зігріватиме не тільки фізично від холоду, але й даруватиме тепло для душі, адже нагадуватиме про школярів, які щиро підтримують українських захисників.

Це вже не перша акція, організована і проведена Тисменицькою спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів з метою допомогти воїнам. І не остання, наголошують тут. Завдяки "солодкому" ярмарку, що відбувся у вересні, вдалося зібрати близько 12 тисяч гривень, які передали військовим. Наступний продаж солодощів із благодійною ціллю відбудеться у навчальному закладі до Дня святого Миколая.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: