fbpx

У 2019 в Івано-Франківську капітально відремонтують 16 вулиць

Суспільство 08:50, 19.02, 2019

Управління капітального будівництва у 2019 році відремонтує 16 вулиць, пішохідну зону на Стуса та реконструює вулицю Івасюка.

Про це під час оперативної наради у міського голови повідомив начальник УКБ Роман Галіпчак.

Список вулиць міста, які капітально відремонтують, цьогоріч виглядатиме так:

вул. Вовчинецька (на ділянці від вул. Дучимінської до вул. Симеренка), вул. Січинського, вул. Військових Ветеранів, вул. Галицької (від прозїзду на Калуське шосе до вул. Хіміків), вул. Крайківського, вул. Макогона, вул. Надрічна (старої частини), вул. Підгірянки (на ділянці від вул. Стефаника до вул. Незалежності), вул. Ушинського, вул. Індустріальна, вул. Республіканська, вул. Софіївка, вул. Снігуровича, вул. Барнича, вул. Озаркевича, вул. Левинського, пішохідної зони на вул. В.Стуса, вул. Івасюка з влаштуванням велодоріжки.

Найбільш масштабним проектом 2019 року стане капремонт вул. Івасюка. Зараз готується проектно-кошторисна документація. Опісля експертної оцінки ПКД буде оголошений тендер на визначення генпідрядника.

ПКД складають ще для 5-ти об’єктів: вул. Снігуровича, Крайківського, Озаркевича, Барнича, Січинського. Завершити підготовку документації мають до квітня-травня, а потім все та ж експертиза та оголошення тендеру. ПКД ремонту вул. Надрічної (стара частина) вже передано експертній організації для оцінки. Нагадаємо, що зараз там триває будівництво колектора, який слід звести до початку дорожніх робіт.

Галіпчак повідомив, що до червня планують здати в експлуатацію Вовчинецьку. Там залишається зробити тротуари та виправити недоліки, які з’явилися після зими.

Нагадаємо, реконструкція вулиці Вовчинецької триває від весни 2017 року. 

На завершальному етапі робіт зараз перебуває кілька перехідних об’єктів: Військових Ветеранів, Підгірянки, Республіканська, Галицька (від Калуського шосе до Хіміків). На кінець 2019 року планують завершити капремонт вул. Софіївки та Ушинського. Верхнього шару асфальту та тротуарів чекають вулиці: Індустріальна, Макогона, Левинського.

Також у місті ремонтують 4 прибудинкові території, по ще двох розробляється проектно-кошторисна документація.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: