fbpx

Два медзаклади та троє фахівців: на Прикарпатті можна підписати декларацію з лікарями-приватниками

Здоров'я 18:01, 23.08, 2018

На Івано-Франківщині дві приватні клініки та троє лікарів-ФОП підписали договори з Нацслужбою здоров’я.

У цих медичних закладах кожен може підписати декларацію з сімейним лікарем, терапевтом та педіатром і отримувати повний пакет первинної медичної допомоги безоплатно. Вартість послуг оплатить Національна служба здоров’я.

Приватні медичні заклади надають той же перелік послуг за ідентичними тарифами, що комунальні медичні заклади первинної медичної допомоги. Незалежно від форми власності заклади працюють за однаковими тарифами і вимогами до ліцензій, спеціалістів, оснащення та стандартів надання сервісу і послуг.

Пацієнти, які підписали декларації з лікарями приватних закладів та з лікарями ФОП, будуть отримувати повний перелік послуг первинної медичної допомоги безоплатно, адже за них заплатить Національна служба здоров’я. Приватники отримують оплату за послуги від НСЗУ тільки за пацієнтів, які підписали декларації з лікарями цих закладів.

На Прикарпатті 5 приватних медзакладів підписали угоди з НСЗУ, інформує МОЗ. 

Приватні клініки, де можна підписати декларацію:

 

ТОВ "Медекс Плюс", Івано-Франківськ

ТОВ "Фірма Асклепій", Івано-Франківськ

Лікарі-ФОП, з якими можна підписати декларації:

 

Глебчук Сергій Андрійович, Кути Косівського району – лікар загальної практики сімейної медицини Кутської міської лікарні. 

Білик Роман Павлович, Заболотів Снятинського району – лікар-педіатр Заболотівської районної лікарні. Депутат обласної ради. 

Супик Галина Михайлівна, Івано-Франківськ – "Кабінет медичної практики", вул. Довга, 42. Заввідділом відновного лікування Івано-Франківської міської поліклініки №2. 

1

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: