fbpx

Ветерани "Бандерівського схрону" презентували власну "зимову" каву

Суспільство 18:52, 03.12, 2018

Прикарпатський Центр реабілітації учасників АТО та їхніх родин "Бандерівський схрон" до зимового сезону представив нову каву – її, як і попередні купажі, готують ветерани.

Два купажі обмеженої серії до зимових свят приготували ветерани з "Бандерівського схрону".

Центр реабілітації учасників АТО та їхніх родин живе з власних заробітків  з проектів, а також з допомоги небайдужих. Більше року ветерани, що постійно мешкають у "Бандерівському схроні", реалізують проект "Кава зі Схрону": розробляють купажі, реалізують їх та готують власну каву на фестивалях у Івано-Франківську.

КУРС писав, що "Бандерівський схрон" робить три види власної кави  "ранкову", "вечірню" і "святкову". 

Тепер у проекті з’явилися ще два види "зимової" кави  "Різдвяна" та "Зимова казка". 

Каві "Різдвяній" арабіки з Гондурасу та з Гватемали "Фінка Вікторія" надають шоколадного смаку з яблучними нотками, а невеликий вміст робусти "Індія Каапі" додає міцності. 

Каві "Зимова казка" арабіка "Кенія Ендебес Хані" надала ледь кислуватих фруктово-ягідних та солодких медових ноток. Плюс все та ж "ефективна" індійська робуста.

"Кава зі Схрону"  це соціальний бізнес Центру для учасників АТО "Бандерівський Схрон". Прибуток з продажу кави йде виключно на утримання та розбудову Центру. Ми купуємо зелене кавове зерно елітних сортів, самі обсмажуємо каву та купажуємо. Цій справі навчаються ветерани, що проживають у Будинку Ветерана "Бандерівського Схрону",  розповідають організатори проекту. 

Скуштувати "Каву зі Схрону" можна у ветеранському кафе "Дедас Пурі", місто Івано-Франківськ. 

Замовити  на ФБ сторінці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: