fbpx

У Богородчанах пройшов тренінг щодо місцевого розвитку громад

Суспільство 12:27, 24.10, 2016

У Богородчанах відбувся тренінг "Підтримка місцевої влади в реплікації методології місцевого розвитку громад".

Представників влади та громаду хотіли ознайомити з методологією впровадження проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Василь Петришин, заступник голови районної ради Ігор Семків, заступник голови райдержадміністрації Василь Поштарюк, координатор Проекту від облдержадміністрації Тетяна Білоус, координатори Івано-Франківського обласного ресурсного центру громад Олеся Хомин і Леся Попелюх, представники районної влади, сільські та селищні голови.

Олеся Хомин ознайомила присутніх із результатами та досвідом реалізації проектів з енергозбереження та реалізованими мікропроектами з використання відновлювальних джерел енергії в Івано-Франківській області. Леся Попелюх розповіла про досвід впровадження міського компоненту, співпраці з ОСББ, зокрема впровадження компоненту "Розумні місця" на території нашої області. Також учасники семінару переглянули фільм про реалізацію Проекту. В ході обговорення доповідачі відповіли на запитання сільських, селищних голів щодо можливої реалізації проектів міжнародної технічної допомоги.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: