fbpx

У Болехові мешканці кількох сіл протестували, вимагаючи капітального ремонту дороги Болехів – Козаківка. ВІДЕО

Суспільство 14:10, 08.06, 2018

В Болехові мешканці сіл Тисів, Бубнище, Поляниця, Буковець, Козаківка та Сукіль організували мирну акцію протесту з вимогою відремонтувати дорогу на ділянці Болехів – Козаківка.

До протестувальників приїхали заступник голови ОДА Ярослав Паранюк та заступник керівника Служби автомобільних доріг Любомир Семанів, повідомляють Карпати. Вислухали вимоги мітингувальників і поїхали на огляд дороги. Болехівський міський голова Богдан Мельник до протестувальників не вийшов. Пізніше обласні посадовці пообіцяли людям розглянути їхні вимоги, а результати повідомити вже в понеділок 11 червня.

Як повідомляв КУРС, учора мешканці села Тисів відправили колективне звернення сільському голові Тисова Володимиру Савчуку, міському голові Болехова Богдану Мельнику та голові ІФ ОДА Олегу Гончаруку.

У зверненні йдеться, що через вкрай жахливий стан дороги Болехів – Козаківка селяни проведуть попереджувальну мирну акцію  перекриють трасу Н-10 Стрий – Чернівці з 11 до 13 години. Люди вимагають виділити кошти на капітальний ремонт дороги Болехів – Козаківка.

Якщо протягом 7 днів громада не отримає відповіді на запитання: скільки коштів буде виділено, яка дата початку ремонтних робіт, термін виконання робіт – мешканці сіл Тисів, Бубнище, Поляниця, Буковець, Козаківка та Сукіль погрожують перекрити дорогу національного значення з 28 червня на невизначений термін. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: