fbpx

У Болехові на першій сесії міський голова призначив собі надбавку до зарплати

Суспільство 20:02, 12.11, 2015

У Народному домі міста Болехів відбулася перша сесія новообраної міської ради на чолі з новим міським головою Богданом Мельником.

До складу міської ради увійшли представники семи політичних сил: шість представників від партії "ВОЛЯ", п’ять – БПП "Солідарність", по чотири – ВО "Батьківщина" та "УКРОП", три – Радикальна партія Олега Ляшка, по два від "Народного контролю" та Народного руху України.

Розпочалася сесія з урочистостей і вітань новообраного голови та депутатів, пише ГК. Голова Болехівської міської територіальної комісії вручила посвідчення новообраним депутатам, а найстарший депутат Павлик Артур зачитав зі сцени присягу.

Після урочистостей на порядок денний першої сесії винесли три питання:

– про підбиття підсумків виборів;

– про визначення дня депутата;

– про присвоєння рангу та надбавки новообраному міському голові.

Ще одне питання на порядок денний вніс депутат від "УКРОПу" Андрій Романюк – "Про співфінансування інвестиційного проекту, що може реалізовуватися за кошти фонду регіонального розвитку". Проект стосується ремонту п’яти вулиць міста Болехів за державні кошти з дофінансуванням у розмірі 10% з міського бюджету.

За всі чотири питання депутати проголосували одноголосно "за". Після чого міський голова закрив першу сесію і повідомив, що всі кадрові питання обговорюватимуться на другій сесії, яка відбудеться ще до кінця цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: