fbpx

У Болехові оголосили конкурс на кращу новорічну іграшку в етнічних традиціях

Суспільство 13:02, 15.11, 2016

З 9 листопада до 14 грудня у Болехові проводиться міський конкурс на кращу новорічну іграшку в етнічній українській традиції. Конкурс влаштували, щоби передовсім підтримати обдарованих дітей.

Розпорядження про конкурс видав міський голова Болехова Богдан Мельник, йдеться на сайті міськради.

До участі у конкурсі запрошуються вихованці дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста, учні міських шкіл та студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу, а також усі охочі діти та їхні сім'ї.

Конкурс проводиться у двох номінаціях:

– "Кращі ялинкові іграшки від навчального закладу Болехівської міської ради" (серед усіх навчальних закладів, які візьмуть участь у конкурсі, буде обрано переможця за кількістю ялинкових іграшок, які виготовлені згідно з усіма конкурсними вимогами. Навчальний заклад буде нагороджено подякою Болехівської міської ради та солодким подарунком);

– "Краща персональна ялинкова іграшка" (серед усіх дітей-учасників буде обрано 6 кращих конкурсних робіт, автори яких будуть нагороджені подяками Болехівської міської ради та солодкими подарунками).

Найкращі роботи будуть використані для прикраси новорічної ялинки у Болехові. Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться під час відкриття головної ялинки міста.

                

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: