fbpx

У Брошнів-Осаді парафіяни зібрали понад 10 тисяч гривень для військових. ФОТО

Суспільство 08:13, 21.11, 2018

У неділю в Брошнів-Осаді біля храму Святого Вознесіння Господнього представники благодійної організації "Допомагаємо Україні разом" спільно із волонтерами збирали кошти на ремонт військового автомобіля для окремого статичного підрозділу на передову.

"Автомобілі, які їздять по бездоріжжю на великій швидкості, швидко ламаються. А ще постійні обстріли також нищать техніку. Машини потребують серйозних і дорогих ремонтів. А на передовій, самі розумієте, без автотранспорту ніяк не обійтися",  зазначив голова благодійної організації Володимир Курій.

Парафіяни Брошнів-Осадської ОТГ пожертвували більш як 10 000 грн на потреби військових у зоні АТО, інформує прес-служба ОТГ.

Пізніше відбулася робоча зустріч між представниками благодійних організацій БФ "Допомагаємо Україні разом" та БФ "Серце Марії", під час якої було укладено угоду про партнерство.

Франківські благодійники передали благодійній організації Брошнів-Осадської ОТГ інвалідний візок та речі першої необхідності для людей з обмеженими фізичними можливостями.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: