fbpx

У дитсадках Брошнів-Осади запрацювала електронна черга

Суспільство 09:23, 03.01, 2019

З 1 січня запроваджується електронна реєстрація дітей для влаштування у заклади дошкільної освіти Брошнів-Осади. Заявки можуть подавати тільки жителі Брошнів-Осадської ОТГ.

Реєстрація доступна на сайті ОТГ за посиланням>>>.

Всі поля, крім додаткового номера телефону, є обов’язковими для заповнення. При відправці заявки ви погоджуєтесь з правилами реєстрації. Якщо будь-яке обов’язкове поле ви не заповните чи не  підтвердите правила, заявку буде анульовано. Під час реєстрації потрібно вибрати групу та заклад дошкільної освіти (ЗДО "Світанок" чи ЗДО "Шовкова косиця"). Реєстрація доступна тільки один раз. У випадку повторної подачі заявки в іншу групу або навчальний заклад чи просто дублювання тієї ж заявки всі заявки будуть анульовані, інформує прес-служба Брошнів-Осадської ОТГ.

Поточний стан електронної черги до закладів дошкільної освіти на 2019 рік та узагальнену чергу на 2020-2025 рік можна переглянути на сайті ОТГ за посиланням>>>. 

Попередньо паперово зареєстровані заявки в заклади освіти також тимчасово перенесено до електронної черги, проте до 10 січня вони мають бути підтверджені та зареєстровані електронно для збереження місця в черзі за датою паперової реєстрації.

"Якщо ви цього не зробите, заявки будуть вилучені з черги, проте у вас буде можливість подати їх знову електронно, але уже датою подання заявки буде час електронної реєстрації", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: