fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Якщо вірити декларації, екс-голова Івано-Франківського окружного адмінсуду Петро Черепій не нажив ні житла, ні авто, ні заощаджень

Якщо вірити декларації, екс-голова Івано-Франківського окружного адмінсуду Петро Черепій не нажив ні житла, ні авто, ні заощаджень

Суспільство 08:31, 14.01, 2015

Екс-голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Петро Черепій за 2013 рік задекларував 296 842 гривні доходів, а в графі "члени сім’ї" написав "відсутні".

У рамках перевірки згідно із Законом "Про очищення влади" одіозний екс-голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Петро Черепій оприлюднив декларацію про майно, доходи, видатки і зобов’язання фінансового характеру.

Петро Черепій у 2013 році задекларував 296 842 гривні доходів, з яких  242 237 гривень заробітна плата, а 54 603 – інші доходи, шляхи отримання яких у декларації не зазначаються.

У графі "члени сім’ї" суддя написав "відсутні". Також відсутні у Петра Черепія житло та транспортні засоби.

Натомість, екс-голова окружного адмінсуду задекларував садовий будинок площею 34 м² та земельну ділянку площею 1800 м². Черепій також вказав, що витратив минулого року на оренду майна 19 000 гривень.

Нагадаємо, Петро Черепій очолював Івано-Франківський окружний адміністративний суд з лютого 2007 року до травня 2014 року.

Під час подій на Майдані громадські активісти вимагали звільнення Черепія, звинувачуючи його у хабарництві та тиску на суддів, яких він змушував приймати "антимайданівські" рішення.

У часи Майдану активісти пікетували будинок сім’ї Черепія. Однак його колишня дружина повідомила, що суддя тут не живе вже зо п’ять років. Вона сказала, що мешкає із сином та невісткою, про діяльність колишнього чоловіка в суді вона нічого не знає, але засуджує його. Адже після 32 років спільного життя Черепій залишив її з однією пенсією в тисячу гривень.

Колишня дружина екс-голови Івано-Франківського окружного адміністративного суду повідомила й дійсну адресу Петра Черепія й додала, що там будинок – значно кращий.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: