fbpx

У Discursus перевидають книгу "відвертої прози" Ольги Деркачової

Культура 20:59, 12.05, 2018

Прикарпатське видавництво "Discursus" оголосило передпродаж нової книжки роману "Коли прокинешся".

Про це йдеться на сторінці видавництва у мережі. 

"Коли прокинешся" повертається! Друзі, ми дуже раді, що вам сподобався новий роман Ольга Деркачова "Дім Терези"! Тому вирішили зробити друге видання попереднього роману авторки  "Коли прокинешся". Ми і незчулися, як ця книжка вже розлетілася серед читачів",  повідомив видавець Василь Карп’юк.

Книга "Коли прокинешся" повертається до читачів з новою обкладинкою. 

На сайті Discursus є можливість передзамовити книжку за акційною ціною.

Про книжку: Прокинувшись після кількарічної коми, в яку Марта потрапила внаслідок аварії, вона усвідомлює, що нікому не потрібна. Близькі люди навчилися жити без неї. Але чи були вони насправді близькими? Марті треба починати жити заново. Це можливо, якщо тебе оберігає кохання. Тепло долонь, ніжність слів, делікатність вчинків і справжність почуттів. А ще багато людяності. Проте залишається головне питання: а хто ж був винен у тій аварії?

Ольга Деркачова — франківська письменниця, яка 2014 року отримала премію "Коронація слова" у номінації "Найкращий твір про кохання" за рукопис роману "Коли прокинешся". Письменниця мешкає в Івано-Франківську. Проза Ольги Деркачової розташувалась у тому літературному секторі, де мешкають історії про кохання та живе висока еротика. Її книги критики називають "відвертою прозою". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: