fbpx

У Долині хочуть реконструювати полігон твердих побутових відходів за 37 мільйонів гривень

Суспільство 07:43, 28.11, 2017

КП "Комунгосп" Долинської міської ради оголосило тендер на реконструкцію полігону ТПВ на землях Рахинського лісництва з очікуваною вартістю 36,8 млн грн.

Як йдеться на сайті публічних закупівель ProZorroКП "Комунгосп" вже втретє оголошує тендер на реконструкцію полігону ТПВ на території Рахинського лісництва.

1

Перший тендер був оголошений 12 жовтня. Втім, 26 жовтня його скасували через "відсутність подальшої потреби в закупівлі".

1 листопада тендер оголосили вдруге вже з очікуваною вартістю 36,8 млн грн, однак 17 листопада і його скасували, бо на участь у тендері надійшла заявка лише від одного учасника – від ТОВ "Нове будівництво та реконструкція".

Замовник значно розширив технічне завдання – включив у вартість робіт будівництво під’їзної дороги до полігону шириною 6,7 метрів, а також під’їзні дороги до оглядових колодязів, підготовку котлованів та ін.

30 листопада торги оголосили втретє. Тендерні пропозиції приймаються до 5 грудня, аукціон відбудеться 6 грудня. Роботи мають бути виконані до кінця 2018 року. Гарантійний термін експлуатації оновленого полігону – 15 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: