fbpx

У Долині на крісло голови РДА претендують 10 кандидатів

Політика 21:56, 06.12, 2014

У Долині 10 претендентів подали документи в обласну адміністрацію на посаду голови райдержадміністрації. На громадських слуханнях заслухали вісім з них.

Серед кандидатів екс-начальник Львівського обласного управління пенітенціарної служби, зараз адвокат Василь Ільницький, директор Долинської районної станції юних техніків Ярослав Кепша, заступник начальника Калуського управління по експлуатації газового господарства ПАТ “Івано-Франківськгаз”, голова бюджетної комісії Долинської районної ради Михайло Лаврів, голова “Асоціації перевізників Долинщини”, депутат Долинської міської ради Юрій Мазур, колишній перший заступник голови Долинської РДА, екс-заступник голови районної ради, а зараз безробітний Ігор Петрів, підприємець Тарас Сливчук, депутат райради 2006-2010 років Степан Тишківський, екс-заступник голови РДА, боєць батальйону “Айдар” Андрій Стандіо, громадський активіст Михайло Федай та заступник директора Долинської школи-інтернату Алла Шевченко.

Громадськість вислухала вісім кандидатів. Ще за двох – Андрія Стандіо та Михайла Федая – виступили представники.

Напередодні слухань у райдержадміністрації підготували мандати для голосування, але, як і в інших районах, громадськості не дали можливості зробити вибір за того чи іншого кандидата.

Радник голови ОДА Ігор Пасічняк, який вів слухання, подякував долинянам за витримку та толерантність і сказав, що експертна комісія подасть свої висновки очільнику області.

“Наше завдання – написати свій висновок, своє враження і скласти свою картину того, кого б ми рекомендували, щоб голова ОДА висунув на посаду голови району. Ми це зробимо кожен окремо, ніяких обговорень не буде, кожен має свою думку, відзначив Пасічняк. – Ми бачили сьогодні багато людей з минулого, але набагато більше бачили людей з майбутнього. І якщо ми їх не побачимо найближчим часом на посаді голови РДА, то вони точно будуть десь у владі”.

Нагадаємо, раніше голова ОДА Олег Гончарук задекларував рейтингове голосування на громадських слуханнях, в якому мали б брати участь представники колективів району, громадські та партійні організації, голови територіальних громад.

Громадські слухання щодо призначення голів райдержадміністрацій вже відбулися у Косівському, Коломийському, Надвірнянському, Богородчанському, Рожнятівському та Долинському районах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: