fbpx

У Долинській центральній районній лікарні відкрили реконструйоване терапевтичне відділення

Здоров'я 11:15, 04.03, 2016

У Долині відкрили реконструйоване терапевтичне відділення центральної районної лікарні з облаштуванням кардіологічних палат.

Для покращення умов перебування хворих із серцево-судинною патологією у новозбудованому приміщенні передбачено кабінет лікаря, маніпуляційну, пост медичної сестри, лабораторію, палати для хворих та інтенсивної терапії, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук побував на відкритті відділення, під час якого зазначив, що вирішення проблем медичної сфери і в подальшому залишатиметься серед найбільших пріоритетів у роботі обласної влади.

"На жаль, умови перебування хворих у медичних закладах часто є дуже поганими. Вибравши приміщення, котрі найбільше потребують ремонту, ми спільно з керівниками районів і міст розпочали відновлення медичних закладів. Тут створені умови перебування, які відповідають найвищим вимогам і стандартам. – зазначив Олег Гончарук. – Ми будемо продовжувати працювати у цьому напрямку, долучаючи фінансування з різних джерел, щоб лікарі могли виконувати свої обов’язки, а пацієнти лікуватися у нормальних умовах".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: