fbpx

У домашньому матчі ФК "Прикарпаття" зіграв унічию з ФК "Суми"

Спорт 20:46, 08.10, 2018

Вчора, 7 жовтня, на стадіоні "Рух" в Івано-Франківську відбувся підсумковий матч 12-го туру Першої футбольної ліги України між місцевою командою “Прикарпаття” та ФК "Суми".

Сумчани відкрили рахунок вже на 17-й хвилині. Гості розіграли комбінацію зі своєї половини поля через правий фланг. Гаращенков дав поздовжню передачу на Віктора Лиховидька, котрий спритно обійшов захисників і, увійшовши до штрафного, пробив – 0:1. Це був дуже неприємний для господарів гол, йдеться у повідомленні на офіційному сайті франківського клубу.

Прикарпатці пішли вперед. Бували дуже серйозні набіги, навіть штурмові облоги. І перед самою перервою господарі відігралися. Француз встиг на підбір і запустив м’яч з глибини поля в штрафну, де Роман Барчук встиг і прийняти, і чітко пробити низом – 1:1.

На другий тайм гравці "Прикарпаття" плекали амбітні плани, але їм зіпсував гру власний гравець. Екс-захисник ФК "Суми" Микола Квасний на чужій половині, чомусь в стилі карате влетів у Переверзу. Ясна річ, це відверте порушення завершилося видаленням. Власне, гра була багато в чому зіпсована – суперники грішили грубістю. В одному з моментів, до речі, гравець із "Сум" Вечурко, теж жорстко йшов на суперника в центрі поля, але обійшовся тільки жовтою карткою. Атмосфера почала електризуватися і залишилася такою до самого кінця.

В результаті матч так і завершився нічиєю 1:1.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: