fbpx

У Драгомирчанах депутати таємно змінили цільове призначення трьох гектарів землі. ВІДЕО

Суспільство 18:12, 14.06, 2017

У селі Драгомирчани Тисменицького району на одній із сесій сільської ради, яка, за словами жителів села, відбулася таємно, змінено цільове призначення землі.

На території площею близько трьох гектарів, яка відводилася під забудову школи, дитячого садка та стадіону, виділено 20 приватних ділянок під індивідуальну забудову, йдеться в сюжеті ТРК "Карпати".

Люди кажуть, що сесії проводять закриті. Рішення з них не висвітлюються, ігнорують звернення громадян

"Неофіційно є слухи в селі про те, що на одній із закритих від людей сесій змінено цільове призначення землі і надані дозволи на будівництво", – розповів учасник АТО Андрій Вовчук.

Депутат сільської ради, колишній голова земельної комісії В'ячеслав Загурський розповідає, що стикнувся з тим, що почали підробляти його підписи.

"Підробляються не тільки підписи, окремими депутатами підробляються документи. Реакції голови сільради на такі випадки не було",  розповів Загурський.

Сільський голова Драгомирчан Степан Дем’янів на збори громади не прийшов. Журналістам пояснив, що проектів на будівництво школи чи садка не було.

"Якщо є такі люди, які можуть показати ці проекти, хай покажуть. На даний час зроблений відвід земельної ділянки під будівництво дитячого садка, і тоді буде виготовлятися проект під його будівництво і житлової забудови",  каже Дем’янів.

На зборах селяни одноголосно проголосувати за те, щоби зібрати підписи і подати колективний позов до суду на рішення сільської ради про зміну цільового призначення землі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: