fbpx

У ДТП біля Галича одна людина загинула, четверо травмовані. ФОТО

Суспільство 12:50, 21.07, 2018

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні на світанку, близько 5 години, на автодорозі між селом Крилос і містом Галичем.

Як встановлено правоохоронцями, 29-річний водій, житель села Крилос, керуючи автомобілем марки "Опель-Вектра" на іноземній реєстрації, рухаючись ділянкою автодороги державного значення "Мукачево – Львів" у напрямку Галича, не впорався з керуванням, з'їхав за межі проїзної частини дороги, в результаті чого автомобіль перекинувся, інформує сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Внаслідок ДТП 29-річний водій від отриманих травм загинув на місці події, а четверо пасажирів, його односельців, двоє з яких неповнолітні 2001 року народження та 20- і 22-річного віку, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувальних закладів.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює деталі та обставини аварії з тяжкими та трагічними наслідками.

Відомості за фактом ДТП внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: