fbpx

У фіналі "Дитячого Євробачення" франківці Денис Довірак та Наталя Садова покажуть справжню казку

Суспільство 13:20, 25.08, 2016

Переможцями півфіналу Національного відбору на конкурс "Дитяче Євробачення-2016" стали мешканці Івано-Франківська, учні Школи розвитку сучасних мистецтв "Star Team" Денис Довірак та Наталя Садова.

Особливістю школи "Star Team" є відсутність конкуренції між юними виконавцями, усі діти дружать, разом гуляють, співають, проводять разом вільний час. І для того, аби якнайкраще представити ту чи іншу пісню, можуть навіть об’єднатися в тимчасовий дует, як це, власне, й сталося з Денисом та Наталею.

"Денис Довірак займається в нашій Школі близько двох років, це унікальна, обдарована дитина. Він грає на фортепіано, пише музику. Дуже добрий і чуйний, вміє співпереживати. Денис нещодавно став учасником одного відомого вокального проекту і гарно себе там проявив. А Наталя Садова співає з раннього дитинства, вона уже двічі ставала фіналістом "Дитячого Євробачення", пройшла безліч різних конкурсів. Нещодавно Денис Довірак написав красиву мелодію, вислав її мені, і я була в захваті, наскільки це дорослий, довершений твір. Відомий музикант Роман Калин зробив аранжування мелодії і за одну ніч написав текст до неї. Так вийшла дуже гарна композиція, але найкраще вона прозвучала б не в сольному виступі, а в дуеті", – розповідає керівник "Star Team" Ірина Батюк.

Вона додала, що це не пісня про дитяче кохання, а про справжні любов та дружбу між людьми на відстані, коли щось людей розділяє – соціальний статус чи суспільні стереотипи.

"У ній відображено всю глибину почуттів – коли людей все розділяє, але вони хочуть бути разом, дружити, спілкуватися, листуватися, бачитися”, – відзначила Батюк.

Підготуватися до виступу на "Дитячому Євробаченні" Денису та Наталі допомагала команда професіоналів. Постановку номеру робили хореограф Катя Горіна та викладач акторської майстерності Мар’яна Клюба. Також з дітьми працювала викладач вокалу Оксана Яворська.

10 вересня у прямому ефірі відбуватиметься фінал "Дитячого Євробачення", під час якого діти змагатимуться за право представляти Україну на конкурсі в Мальті. У фіналі Денис Довірак та Наталя Садова покажуть на сцені справжню казку, яка неодмінно сподобається глядачам.

Нагадаємо, у фіналі "Дитячого Євробачення" виступить також франківчанка Юля Радчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: