fbpx

У Франківськ приїде один із найпопулярніших українських колективів сучасного танцю "APACHECREW"

Суспільство 13:05, 30.11, 2015

В Івано-Франківську один із найпопулярніших українських колективів сучасного танцю "APACHECREW" дасть унікальну виставу та поспілкується з прихильниками.

Як повідомляв КУРС, в Івано-Франківську 19 та 20 грудня пройде дводенний фестиваль сучасного танцю.

Його організатори планують провести спільнокоштом, зібравши 60 тисяч гривень.

Одновна ідея такого заходу – це допомогти маленьким танцюристам, які цікавляться сучасними танцями, але не мають можливості поїхати до великого міста, щоб на власні очі побачити великий танцювальний перформанс, що досі для невеликого міста було неможливим. Окрім цього, учасники "APACHECREW" проведуть майстер-класи та спілкуватимуться із прихильниками.

За словами організаторів фестивалю, в Івано-Франківську діє 5 великих танцювальних шкіл, в яких навчається щонайменше по 100 дітей у кожній. Щоб зацікавити маленьких глядачів, організатори планують подарувати 100 квитків дітям, однак вони повинні сфотографуватися та написати, чому вони хочуть потрапити на виставу "MEGAPOLIS". Їм виділять найкращі місця у перших п'яти рядах.

"Це може дати дітям дуже гарний поштовх для розвитку їх внутрішнього світу, бо це відрізняється від комерції, яку вони бачать по телевізору. Тут йде творчий танок, змістовний. Ми вважаємо, що не тільки їх світосприйняття має змінитися, а і їхніх батьків", – розповіла співорганізатор проекту Олена Крицак.

Нагадаємо, "APACHECREW" – це творче об'єднання артистів-танцівників під керівництвом режисера і хореографа-постановника Анатолія Сачівка. Їм притаманний унікальний стиль висловлювання через рухи в танці, який вже встиг стати впізнаваним. У складі команди – професійні артисти, які представляють різні стилі: сучасна хореографія, hip hop, vogue, waacking, popping, krump, house.

Запрошений гурт виступав в Україні лише два рази – у Києві та Одесі, а гастролює переважно у Європі та США. Серед українських міст третім унікальну виставу гурту побачить саме Івано-Франківськ. Її покажуть 20 грудня о 19-ій годині в обласній філармонії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: