fbpx

У франківській поліції розповіли, як затримували банду озброєних грабіжників

Суспільство 12:20, 05.02, 2016

Наприкінці січня в Івано-Франківську спалахнула хвиля розбійних нападів на магазини міста. Вчора ввечері на вулиці Січових Стрільців працівники поліції затримали двох осіб, які підозрюються у низці розбійних нападів в Івано-Франківську.

Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов сьогодні на брифінгу.

Як повідомляв КУРС, двох підозрюваних у пограбуванні магазину на Молодіжній, 62 затримали працівники поліції, Нацгвардії та патрульні Івано-Франківська на вул. Січових Стрільців.

У затриманих виявили пістолет, яким вони погрожували потерпілим. Злочинці грабували продуктові магазини переважно у вечірній час у місцях, де було мало людей. Їх "винагорода" була невелика – складала від 300 до 1000 гривень. Найбільше вкрали саме вчора у магазині на вулиці Молодіжній, 62, звідки винесли 3000 гривень.

У порядку статті 208 ККУ вирішується питання про оголошення їм підозри.

Один з грабіжників – 33-річний місцевий мешканець, інший – 25-річний мешканець Одещини, який приїхав сюди в гості. Вони обоє мають кримінальне минуле: одесит крав машини, а франківець вчиняв розбійні напади. Познайомились під час відбування покарання.

"ГУ НП контролює криміногенну ситуацію в області. В нас є ріст вуличної злочинності, погіршилась ситуація з квартирними крадіжками, протягом року було 7 розбійних нападів, 5 з яких вчинили затримані", – зазначив Шкутов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: