fbpx

У франківській школі проводять уроки просто неба. ФОТО

Суспільство 19:14, 31.10, 2018

В Івано-Франківській школі №26 реалізували проект "Школа під відкритим небом".

Директор школи Наталія Ільчишин розповіла, що задум створити такий креативний простір для навчання школярів з'явився давно. Реалізували проект завдяки міському конкурсу проектів на умовах співфінансування (70%  місцевий бюджет, 30%  кошти учасників), інформує прес-служба Івано-Франківської міської ради.

Тепер уроки у школі проходять не тільки в класах, а й у спеціальному приміщенні на подвір'ї школи. Альтернативне навчання дозволяє учням переключити увагу та краще засвоювати матеріал.

"Школи міста розвиваються, з'являються альтернативні підходи до навчання. Ми раді, що можемо долучитися до реалізації подібних проектів, адже вони доводять свою ефективність. Також під час візиту до ЗШ №26 протестували гаджети, які учні молодших класів використовують на уроках української мови та математики. Якщо раніше за 5 хвилин школярі розв'язували 3 приклади, то завдяки планшетам – 12. Вчителі значно економлять час, адже їм не доводиться довго готуватися до уроків та читати завдання вголос. Гаджетом діти користуються всього 5-15 хв. протягом дня", – зазначила секретар міської ради Оксана Савчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: