fbpx

У франківській школі №23 проходить п'ятиденна великодня толока

Суспільство 09:41, 20.04, 2016

З 18 по 22 квітня в Івано-Франківській загальноосвітній школі-ліцеї №23 проходить загальношкільний захід "Прибери рідну школу".

Толоку організувала адміністрація школи спільно з батьківською благодійною організацією "Піклувальна рада ЗШЛ №23".

На прибирання разом із учнями щодня виходять вчителі та батьки.

"Другий день був дуже насиченим. 6 класів, разом зі своїми класними керівниками, а деякі навіть з мамами, одночасно прибирали свої ділянки. Всі були просто молодці, працювали діти, вчителі, заступники директора школи і батьки", – повідомив у Фейсбук голова батьківського самоврядування школи Петро Хмельовський. 

Все, що стосується акції, починаючи від матеріалів і закінчуючи інструментом, придбане за кошти батьківської громади та шкільних меценатів, зазначив Хмельовський.

Завершиться акція в п'ятницю "Великоднім ярмарком", на якому діти, продаючи свої вироби батькам, долучаться до допомоги важкохворим дітям школи. Таких діток у школі №23 четверо.

Класам, які відзначаться під час акції, Піклувальна рада та спонсори підготували сюрпризи: нагороди будуть яскраві і солодкі. Окрім того, учням подарують квитки в кіно.

"Розчаровує, що такі ініціативи громади зовсім не підтримуються владою. Школа прибирається, але жахливий стан внутрішнього стану подвір'я: розкрадена огорожа, школи, ями і розбита плитка, поребрики, які осипалися від часу, – засмучують. Думаю про наступне: от кладемо ми плитку у всіх мікрорайонах, де немає нагальної потреби поки що класти, а от зробити внутрішні дворики кожної школи і біля школи, де колосальне людське навантаження, де щодня тисячі дітей і батьків ходять, куди запрошуються іноземні делегації освітян, нікому не прийде в голову",  нарікає Петро Хмельовський. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: