fbpx

У франківській ЗОШ №28 відкрили футбольний майданчик. ФОТО

Спорт 16:23, 30.11, 2018

Ще один сучасний футбольний майданчик з’явився в Івано-Франківську. Сьогодні відкрили нове спортивне поле зі штучним покриттям у школі №28, що на вулиці Чорновола.

Попри сніг на вулиці не втрималися, щоб не зіграти в м’яча, навіть депутат міськради Андрій Грималюк та міський голова Руслан Марцінків.

За словами депутата міської ради від цього округу Андрія Грималюка, такий майданчик був тут справді необхідним, передає прес-служба мера.

"Мало хто знає, але саме позаду цієї школи ще 10 років тому встановили перший у нашому місті майданчик зі штучним покриттям. Але тоді його швидко знищили, адже гравці з усього міста їздили сюди. Та зараз все змінилося, місто розвивається. Тепер таких сучасних майданчиків є багато, й дуже приємно, що один з них біля 28 школи", – розповів Грималюк.

На облаштування майданчика місто отримало державну субвенцію, також додали кошти з міського бюджету й спільними зусиллями завершили роботи.

"Цей майданчик – один з тих вдалих прикладів співфінансування з міського та державного бюджетів. Я вважаю, це правильно – розвиток таких майданчиків. Адже спорт – один з наших пріоритетів", – зауважив депутат міської ради Степан Руднян.

Міський голова Руслан Марцінків розповів, що це вже дев'ятий спортивний майданчик, який відкрили в місті цього року.

"Я переконаний, що кожна школа в Івано-Франківську повинна мати спортивний майданчик: для футболу, волейболу та баскетболу. Тут ми облаштували штучне поле для гри у футбол. Адже в школі сильна жіноча команда з футболу. В перспективі такий сучасний спортивний майданчик матиме кожна школа міста", – підсумував Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: