fbpx

У франківському аеропорту провели масштабні антитерористичні навчання. ФОТО

Суспільство 14:51, 25.10, 2018

У навчанні взяли участь понад п’ятсот співробітників СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

За сценарієм навчань група озброєних диверсантів, яка прибула в Івано-Франківськ, намагалася вчинити вибухи у місцях масового перебування людей, дезорганізувати роботу міжнародного аеропорту Івано-Франківськ, інформує прес-служба СБУ в Івано-Франківській області.

Під час тренувань правоохоронці виявили два макети саморобних вибухових пристроїв, закладені умовними диверсантами, визначили прикмети зловмисників, розшукали і затримали їх. Бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа" нейтралізували і знешкодили групу озброєних спільників терористів, які забарикадувалися на території аеропорту.  

СБУ висловлює вдячність громадянам, які повідомляли на телефон "гарячої лінії" про підозрілих осіб, допомагаючи виявити та знешкодити умовних терористів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: