fbpx

У франківському музучилищі процвітає "дідівщина": старшокурсники знущаються з молодших

Суспільство 15:32, 22.03, 2015

"Правий сектор" Івано-Франківська просить керівництво закладу і правоохоронців втрутитися і виправити ситуацію. В іншому разі активісти обіцяють навести лад самостійно.

Про дідівщину в Івано-Франківському музичиному училищі імені Дениса Січинського активісти "Правого сектору" повідомили на сторінці організації у Фейсбук. 

"Керівництво Івано-Франківського музичного училища імені Дениса Січинського зуміло забезпечити своїм учням найвищий рівень освіти, честь їм за це і хвала. Вчитись там престижно, відбір серйозний, дитина без музичного хисту потрапити туди не може. Їхні вихованці – майбутня гордість України.

Але це враження поверхневе. В закладі панують страх і відчай, переважно у приїжджих однокурсників. Збір грошей для старшокурсників на сигарети і випивку став нормою. Атмосфера страху підтримується постійними побоями і знущаннями від старших на чотири роки випускників. Діти залякані, бояться розказувати батькам правду, частина знаходиться на грані нервового зриву і погрожує рідним самогубством", – повідомляє ПС.

За інформацією "Правого сектору", серед "дідів" особливо відзначився син одного з керівників прикарпатської міліції. 

ПС наполягає на припиненні "дідівщини" в музичному освітньому закладі й виключенні з училища винних осіб. 

"Представники Правого Сектору стежитимуть за розвитком подій і залишають за собою право втрутитись в справу у разі незадовільної роботи правоохоронних органів", – зазначили в ПС.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: