fbpx

У франківському ПТУ відкрили навчально-практичний центр сучасних швейних технологій. ВІДЕО

Суспільство 11:05, 28.11, 2017

Сам собі модельєр. Для учнів Центру професійно-технічної освіти № 1 в Івано-Франківську це звична справа, адже входить в основу навчального процесу. Тут навчається близько семи сотень юнаків та дівчат. Майже триста із них – майбутні кравці-закрійники.

Про це подбало Міністерство освіти і науки. Та виділило 330 тисяч гривень з державного бюджету на оновлення матеріально-технічної бази навчального закладу. Це дало змогу відкрити навчально-практичний центр сучасних швейних технологій, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Це другий навчально-практичний центр в Івано-Франківську. Подібний має також Професійний будівельний ліцей для підготовки монтажників санітарно-технічних систем і устаткування. У профільному департаменті взяли курс на розвиток професійно-технічної освіти в Івано-Франківську, адже на ринку праці нині спостерігається брак робітничих кадрів, стверджують освітяни.

Встановлене нове технологічне обладнання сповна відповідає вимогам часу, стверджують учні. Просте у використанні і практично безшумне, що дозволяє їм повністю сконцентруватися на роботі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: