fbpx

У франківському супермаркеті чоловік намагався винести продукти без оплати

Суспільство 09:42, 13.02, 2019

В одному із франківських супермаркетів чоловік намагався скоїти крадіжку. При собі мав шприц з невідомою речовиною. Працівникам поліції охорони вдалося запобігти протиправному злочину.

До поліцейських охорони звернувся охоронець торгової зали супермаркету, який повідомив, що виявив чоловіка, який намагається винести товар повз касу магазину, повідомили в Управлінні поліції охорони.

Як з’ясували поліцейські, зловмисником виявився місцевий житель. Заховавши бажане під куртку, чоловік намагався винести продукти харчування з торговельного залу, не оплативши їх. Цю особу затримали.

При поверхневому огляді у підозрюваного виявили крадені продукти, а у сумці – медичний шприц, який був наповнений невідомою речовиною. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів).

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: