fbpx

У Франківську 12 приміщень закладів освіти обладнають охоронною сигналізацією

Суспільство 15:36, 12.03, 2017

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради провів тендер на послуги з охорони закладів освіти Івано-Франківська. За охорону 12 об'єктів закладів освіти департамент готовий був викласти 838 000 гривень.

У торгах взяло участь три учасники. Аукціон завершився 10 березня, переможець торгів визначається. Найменшу цінову пропозицію запропонувало ТзОВ "Охоронна фірма "Атлант"  396 958,71 гривень. Також у тендері взяло участь ПП "Обрій-ІВ" із пропозицією охороняти заклади освіти за 400 000 гривенть та ПП "Аресконт" – за 500 000 гривень.

Відповідно до умов тендеру переможець має забезпечити до кінця року охороною приміщення адмінбудівлі департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради на вулиці Степана Бандери, 10-Г, а також: ЗШ №12, ЗШС №3, ЗСШ ім. Софії Русової, ДНЗ № 17 "Ромашка", Міжшкільний навчально-виробничий комбінат, Міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Міську дитячу екологічну станцію, Міський центр дитячої та юнацької творчості, Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери, Будинок вчителя та Навчально-реабілітаційний центр.

Охоронна фірма має збезпечити безоплатне надання у користування та безоплатне встановлення власної системи охоронної сигналізації та відеонагляду на всіх об’єктах, що охороняються. Все обладнання має бути встановлене протягом 5 днів з моменту укладення договору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: