fbpx

У Франківську 23-річна дівчина намагалася поцупити продукти для пікніка

Суспільство 15:08, 20.05, 2014

В місті Івано-Франківську близько 17-ї години на пульт Держаної служби охорони надійшов сигнал тривоги з супермаркету по вулиці Дністровській. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання.

На місці події до правоохоронців звернувся старший охорони супермаркету і вказав на невідому особу, яка викрала із магазину продукти харчування: банани, цибулю ріпчасту та картоплю на загальну суму 25 гривень.

Вказану особу було затримано і запропоновано їй пройти до оглядової кімнати. Під час поверхового огляду у дівчини була виявлена сумка, в якій вона приховала ще й свіжий шашлик у відерку, печінку курячу, свинячий стейк, оселедець та пряну грудинку.

Згодом дівчина «виправдовувала» свій вчинок тим, що, мовляв, мала намір з друзями відпочити на «пікніку», але коштів на придбання продуктів у неї не було. Відтак, сподіваючись, що «пропажі» в магазині ніхто не виявить, дівчина вдалася до крадіжки.

23-річну жительку села Радча Тисменицького району працівники міліції доставили до Івано-Франківського міського відділу міліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Наразі за даним фактом ведеться слідство. Сума збитків встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: