fbpx

У Франківську 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, потребують прийомних сімей

Суспільство 16:16, 15.04, 2016

В Івано-Франківську функціонує 11 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу, на виховання та спільне проживання до яких влаштовано 20 дітей та 4 особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

На обліку у службі у справах дітей перебуває 2 прийомні сім’ї та 1 дитячий будинок сімейного типу, які перемістилися з районів проведення АТО і відповідно до чинного законодавства України взяті на облік в Івано-Франківську рішеннями виконкому міської ради. Про це повідомили КУРСу у відділі з питань опіки та піклування служби у справах дітей.

З метою залучення громадськості та популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, представники відділу з питань опіки та піклування служби у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради взяли участь у святі "Хай всміхається щастя кожній дитині", яке організувала обласна юнацька бібліотека. 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на повному державному утриманні, можуть бути влаштовані у прийомні сім’ї мешканців міста. Запрошені ділилися досвідом свого життя у прийомній сім’ї, а в кінці діти помолилися за добрих батьків.

Усіх, хто має намір допомогти дітям цієї категорії, піклуватися про них, просимо звертатися у відділ з питань опіки та піклування служби у справах дітей (Грушевського, 21, каб. 802).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: