fbpx

У Франківську активісти "Громадського контролю" вдарили рейдом по перевізниках

Суспільство 17:22, 06.08, 2014

Активісти ініціативи "Громадський контроль" вдруге провели в Івано-Франківську рейд по контролю за дотриманням правил перевезень пасажирів в громадському транспорті і зафіксували порушення.

Четверо активістів – Максим Сич, Михайло Джогола, Максим Кицюк і Володимир Кушніренко – перевірили 3 маршрутних автобуси і в кожному з них виявили порушення та зафіксували їх на відео. Це маршрути №80, №22 і №30. 

"Типовим порушенням є відстутність в салоні автобуса інформації про перевізника та контактів відділу транспорту і зв'язку, куди необхідно звертатися зі скаргами. Також ми стали свідками, коли водій дві зупинки проїхав з відкритими передніми дверима маршрутки", – говорить один з учасників ініціативи Максим Кицюк.

Зафіксовані порушення громадська ініціатива передала у відділ транспорту і зв'язку департаменту комунального господарства Івано-Франківського виконкому та склала відповідну заяву. На її основі працівники транспортного відділу повинні провести комплексну перевірку. 

"Ми хочемо показати, що прості іванофранківці можуть впливати на стан речей. Для цього не потрібно багато. Я впевнений, що активна позиція іванофранківців дозволить нарешті добитися, аби у Франківську були якісні послуги громадських перевезень. Аби централізоване гаряче водопостачання було не тільки зимою. Аби дороги були залатані, а влада за "чай" не роздавала землі громади", – говорить ініціатор "Громадського контролю" Володимир Кушніренко.

Нагадаємо, під час першого рейду "Громадський контроль" зафіксував куріння водія під час роботи на маршруті.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: