fbpx

У Франківську аварійна служба зрізала дерево, яке виросло на даху будинку. ФОТО

Суспільство 17:20, 08.05, 2018

Дерево виросло на вулиці Січових Стрільців, 37 в Івано-Франківську та руйнувало своїм корінням будинок.

8 травня о 15.25 год. черговий наряд комунальної установи "Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба" отримав повідомлення від служби оперативного реагування міського виконавчого комітету "15-80" про аварійну ситуаію на вул. Січових Стрільців 37.

Як йдеться на сторінці організації у Фейсбуці, там, на даху будинку, виросло дерево, яке руйнувало своїм корінням будинок та спричиняло певну небезпеку для людей. Працівники КУ "ІФ МАРС" зрізали аварійне дерево і ліквідували небезпеку.

Про аварійне дерево повідомив у службу оперативного реагування франківський журналіст Володимир Гарматюк ще 28 квітня.

"Сьогодні повідомили мені в службі таке: "На наше звернення до департаменту житлово-комунальної політики відповідь надійшла "виїжджали на місце, загрози мешканцям не виявлено". Кілька днів тому трохи далі по вулиці на людей мало не впала ліпнина. Загроза – це коли когось приб'є?" – повідомив Гарматюк.

Після того він звернувся до Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою. Але працівники, які б мали ліквідувати аварійне дерево, були зайняті іншими роботами.

За словами Володимира Гарматюка, дерево на даху аварійна служба зрізала після того, як він напряму зв’язався з керівництвом департаменту.

"Питання – що робили з 28 квітня і скільки б ще "загрози не становило", якби не довбати?" – зазначає Володимир Гарматюк.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: