fbpx

У Франківську біля "Надії" встановили інсталяцію "I love IF"

Стиль життя 13:46, 19.03, 2015

Аби підвищити туристичну привабливість міста, біля готелю "Надія" встановлять інсталяцію "I love IF". Добро на її розміщення дала містобудівна рада.

Сама інсталяція – це спільна ідея команди "Теплого міста" та готелю "Надія", пише Репортер.

За словами ініціатора середовища "Тепле місто" Юрія Филюка, це ще один атракційний елемент для Івано-Франківська, аби підвищити його привабливість як для гостей міста, так і для його мешканців.

"Не встигли встановити цей тимчасовий макет, як люди вже бігли фотографуватися, – говорить Филюк. – Це такий ще один додатковий елемент для позитиву".

Активісти зробили макет майбутньої конструкції і представили її містобудівній раді.

"Ініціатива всіма схвалюється, – говорить головний архітектор міста Володимир Гайдар. – Вона правильна і цікава. Показує, що живемо сьогоднішнім днем, маємо погляди, які перетинаються з європейськими, щодо самоідентифікації та промоції себе перед гостями міста".

За словами Гайдара, містобудівна рада зібралася, аби скоригувати місце розташування конструкції, адже тут сформований містобудівний ансамбль і важливо нічого не зіпсувати.

Після коротких обговорень архітектори таки дали дозвіл на розміщення інсталяції з невеликими коригуваннями. Виготовлення споруди бере на себе готель "Надія".

Нагадаємо, виготовленням макета займалися волонтери активісти спільноти "Візуальний стиль Івано-Франківська".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: