fbpx

У Франківську для вчителів інформатики презентують навчальну програму простих робототехнічних систем

Суспільство 19:18, 16.09, 2018

17 вересня о 15.00 в Університеті Короля Данила (вул. Є. Коновальця, 35) відбудеться безкоштовна презентація для вчителів інформатики навчальної програми простих робототехнічних систем, яка була розроблена представниками Університету Короля Данила разом з Академією Технічних наук України.

Навчання передбачає прикладний характер, адже базується на застосуванні роборейсингу: 10 викладачів отримають безкоштовний набір (машинка, траса, робоча програма), за допомогою яких можна імплементувати створені програми школярів. Вчителі зможуть навчати школярів, які матимуть знання та навики для участі у змаганнях з RoboRace, де можна виграти цінні призи.

Використання такої програми може стати прикладом впровадження і застосування інноваційних технологій в школах, що в результаті популяризуватиме та збільшить зацікавленість школярів ІТ-освітою. Також однією з цілей зазначеного проекту є налагодження комунікації між вищою та середньою освітою з метою реалізації спільних проектів для покращення якості освіти в Україні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: