fbpx

У Франківську дорожні конструкції нерідко стають причинами ДТП. ВІДЕО

Суспільство 20:14, 29.04, 2018

"Острівці безпеки" на проїжджій частині вулиць Івано-Франківська спричинили низку аварій.

Нещодавно смертельна ДТП трапилася на Крихівецькій вулиці. В Патрульній поліції нарікають – попри встановлені дорожні конструкції немає належних попереджувальних знаків. Причиною аварії стало перевищення швидкості водієм легковика, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Міська влада нагадала патрульним: саме правоохоронці погоджують зовнішній вигляд та розташувнаня "острівців безпеки" в межах івано-франківських вулиць. Однак свої функції такі дорожні конструкцїі не виконують сповна, оскільки обмеження руху транспорту в населених пунктах – це не поодинокі дії, а комплексний підхід.

"Острівець безпеки” на вулиці Івасюка – один з перших в Івано-Франківську. Його форма дещо відрізняється від встановлених стандартів. Проте ця ділянка дороги підлягає капремонтові.

В Івано-Франківську налічується з десяток "острівців безпеки". Їхня довжина має становити не менше 2 метрів, а довжина – 8 метрів. Такі дорожні тротуари можуть облаштовуватися на розділовій смузі. Або шляхом звуження смуг руху до 3 метрів і вигину осі смуги руху.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: