fbpx

У Франківську знову горів ліфт – вогонь знищив устаткування до шостого поверху

Суспільство 09:19, 10.04, 2018

Третій випадок пожежі у ліфтовій шахті в багатоповерхівках Івано-Франківська стався за два дні Великодніх свят.

Нагадаємо, у Франківську на Великдень горіли два ліфти – пожежі в ліфтових шахтах у франківських багатоповерхівках сталися з різницею в одну годину.

Третя пожежа сталася вчора, 9 квітня, о 18:04 на вулиці Паркова – загорілася ліфтова шахта в одному з під'їздів дев’ятиповерхового житлового будинку.

Мешканці викликали пожежників. На пожежі працювала ланка газодимозахисної служби. Вогонь приборкали.

Під час пожежі було знищено розподільну коробку електропровода в ліфтовій шахті з першого по шостий поверх житлового будинку та кабелі. Причина загоряння встановлюється, інформує обласне управління ДСНС.

Правоохоронці вважають пожежі у ліфтах, які сталися цими днями, підпалами. Про це на оперативній нараді у міського голови сьогодні повідомив заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції Володимир Гаврилаш. 

За його словами, стосовно випадків, що сталися 8 квітня на вулицях Молодіжній, Парковій та 24 Серпня, де було виявлено загоряння ліфтового обладнання, поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 194 (Умисне пошкодження майна).

Призначено ряд експертиз, проводиться перевірка.

"На Молодіжній, за повідомленням рятувальників, начебто було коротке замикання, через яке сталося загоряння. На Парковій, на мою думку, є сліди підпалу. Ми взяли зразки сплаву для проведення експертиз", – поінформував Гаврилаш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: