fbpx

У Франківську художниця-переселенка презентувала виставку "Дотик глибини". ВІДЕО

Культура 16:33, 18.01, 2018

В Івано-Франківську презентувала чергову виставку Оксана Тригуб-Мілашевич. Уродженка Донбасу уже четвертий рік мешкає на Прикарпатті.

Щоправда, розповідає, гірськими вершинами захоплювалася ще до переїзду. Художниця зізнається, не завжди малює з натури. Деякі вершини підкорює в уяві, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Гірські схили та пейзажі. На виставці Оксана Тригуб-Мілашевич презентувала 15, за її словами, найкращих робіт із творчої колекції. Улюблена картина – над морськими хвилями літають чайки. Найвищі та найглибші місця світу Оксана Тригуб-Мілашевич об'єднала назвою "Дотик глибини".

Допоки мама малює, троє її синів також не байдикують. Свою першу "серйозну" роботу на виставці презентував найстарший – 9-річний Захар. На полотні – також одне із природних гірських див Карпат.

Глибину картин та реалістичність кольорів відзначають і відвідувачі виставки. Кажуть, такі пейзажі надихають та налаштовують на мрійливий настрій.

Для всіх поціновувачів краси Оксана Тригуб-Мілашевич разом із дітьми підготували подарунки-сюрпризи – солодощі та побажання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: