fbpx

У Франківську індустріальний дизайнер з Франції читає лекції і дає майстер-класи. ВІДЕО

Суспільство 18:16, 01.11, 2018

В Університеті Короля Данила з відкритою лекцією про індустріальну урбаністику виступив провідний французький дизайнер Климент Колетто Він уже 5 місяців як живе у Франківську і викладає студентам вишу.

Провідний індустріальний дизайнер з Франції Климент Колетто розповів про дизайн як спосіб проектування речей і просторів для людей. Він працює у галузі архітектури 10 років, якийсь час жив і робив проекти у Китаї.

В Івано-Франківську французький дизайнер живе вже п’ять місяців. За цей час встиг добре роздивитися архітектуру міста та побачив, як минуле й сучасність, зокрема це стосується середмістя, ніби витісняють одне одного.

“Я багато подорожував і бачив багато міст. В Івано-Франківську мені подобається декор і архітектура. Тут затишні ресторани і кафе, вони мають сильний концепт. Загалом місто дуже динамічне, якщо розглядати його в цілому. Тому якщо ви щось проектуєте у Франківську, то треба це робити обережніше”, – вважає француз.

Запросили Климента Колетто до Франківська викладачі Університету Короля Данила, щоби він провів цикл лекцій з індустріального дизайну та використання новітніх технологій. Йдеться не лише про енергоощадність, але й про використання новітніх матеріалів та індустріальних об’єктів, каже Михайло Космій, декан факультету архітектури, будівництва і дизайну.

Також Климент Колетто дає в університеті майстер-класи в рамках зустрічей з успішними людьми, розповідає З студія.   

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: