fbpx

Франківці поскаржилися міліції на бордель, який називає себе "салоном еротичного масажу". ВІДЕО

Суспільство 09:16, 10.07, 2015

Мешканці будинку №99 на вулиці Чорновола вчора зібрали збори з приводу скандального закладу, який відкрився в їхньому будинку, – так званого салону еротичного масажу "V.I.P. MEN'S CLUB".

На зборах мешканців будинків Чорновола, 97 та 99 з приватним ЖЕО одне із питань порядку денного стосувалося цього закладу. Як наголошують мешканці, на вивісці відсутній режим роботи, хоча насправді заклад оживає вночі, пише "Галицький кореспондент".

Попри те, що тільки вхід до салону коштує 1500 грн, клієнти є щоночі. Заклад функціонує вже приблизно місяць. Люди припускають, що працює нелегально, тим більше, що працівники ЖЕО на жодне із запитань мешканців відповісти не хочуть (або не знають що). Тим часом на сайті закладу пропонують різні послуги сексуального характеру  БДСМ, різні види еротичного масажу, піп-шоу, "золотий дощ", "ночь с госпожой и рабыней" тощо. 

1

Слід додати, що дотепер у цьому приміщенні працював саме ЖЕО. Недавно вони виселилися, а на їхнє місце прийшли нові сусіди. За словами керівника ЖЕО КГД, приміщення належить підприємцю Жиляку і тільки він може знати відповіді на запитання, які цікавлять людей.

2

Як розповіла пані Валентина, яка живе у квартирі, що розміщена над "салоном масажу", дівчата невиїзні, віком приблизно 20 років. "Я тільки в книгах читала, що таке дім розпусти,  каже жінка. – І впізнала цей заклад одразу. Маю "щастя" мати спальню над їхніми дверима, тому клієнтів можу порахувати. Сьогодні до них навіть старичок один приходив".

Каже, найбільше шуму з 12 ночі до 2-3. Раніше було більше шуму, тепер сусіди постелили ковролін, і стало трохи тихіше. "Я ходила туди двічі скандалити,  зізнається мешканка,  тому що в них на підлозі була плитка, і це був жах. Вони своїми каблучками стукали, наче дятел мені по чолі".

Люди написали скаргу в міліцію. Сьогодні, 10 липня, вони віднесуть її у міський відділ МВС.

3

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: