fbpx

У Франківську на гарячому спіймали торговця наркотиками

Суспільство 11:50, 15.11, 2017

14 листопада працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно із поліцейськими під час проведення слідчих дій задокументували факт збуту наркотичних засобів.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці затримали 28-річного франківця, який незаконно збув фольговий згорток із "амфетаміном" вагою 0,8 грамів за 200 гривень. 

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: